Danny Devos doopt Oogst


Marc Ruyters in <h>ART, Thursday 22nd January 2015, Belgium.


'The Collector' is een tentoonstelling van Danny Devos in Galerie S & S in de Gijselsstraat 60 Borgerhout. Hij focust er op het aspect 'boeken' die hij in zijn oeuvre gebruikte. Het is niet ongewoon dat DDV zelf een performance opvoert bij een opening, maar dit keer zal een machine in de galerie dat in zijn plaats doen.

DDV zal ook het kunstmagazine Oogst op 31 Januari 2015 officieel 'dopen'. Oogst is een nieuw onafhankelijk tijdschrift over beeldende kunst, literatuur en film. In tijden van clicks en snelheid kiezen de initiatiefnemers Jozefien Van Beek en Frederik Willem Damen bewust voor papier en traagheid. De inhoud is niet actueel en daardoor tijdloos. Oogst brengt diepgravende interviews die de kunstenaar als mens tonen, essays die een persoonlijke invalshoek bieden op kunst en literaire verhalen van gevestigde waarden en opkomend talent.

Oogst wordt boven het doopvont gehouden op zaterdag 31 Januari in De Studio in Antwerpen tijdens de eerste Nacht van de Journalistiek, een initiatief van Villanella.

www.oogstmagazine.be
Related solo exhibitions: The Collector
2121